Marina City

Удобства

За нас

басейн към хотел Марина Сити, Балчик

Апартхотел Марина Сити е разположен само на 40 км северно от град Варна – морската столица на България, на самия морски бряг в град Балчик, непосредствено до модерно пристанище за ветроходни яхти.

“Белият град” очарова със запазената си старинна архитектура, със своите тихи заливи и закътани плажове, с Двореца на кралица Мария, Храма на Кибела, както и с организираните всяка година любителски ветроходни състезания.

След изграждането на трите голф игрища – Lighthouse, BlackSeaRama & Thracian Cliffs, нашите гости могат да бъдат съпричастни на ежегодните международни и клубни голф турнири.

басейн към хотел Марина Сити, Балчик
рецепция на хотел в Балчик - Marina City

С ГРИЖА ЗА ВАС

рецепция на хотел в Балчик - Marina City

Апартхотел Марина Сити се стреми да предложи на своите гости качествено обслужване по най-високи стандарти. Ние се ангажираме да ви осигурим безопасна среда, която да е в пълно съответствие с експертните изисквания за превенция срещу COVID-19. Посрещаме гостите си със 100% сертифициран персонал. Пожелаваме Ви приятен престой в Апартхотел Марина Сити!

ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР​

Apart Hotel Marina City разполага с търговски център „Marina City Shopping Center“, в който на разположение на гостите има:

La Mer

масажно студио

Svet Volley Mikasa

спортни облекла и обувки

Vintage World

винтажна порцеланова посуда

The Schooner

морски сувенири

Marina Port Shop

дамско и мъжко облекло

Art Shop and Gallery

за любителите на изкуството

Салон

за маникюр

Магазини

за облекла и аксесоари

инфинити басейн в хотел Марина Сити, Балчик

ИНФИНИТИ БАСЕЙН

бийч хотел Марина сити - инфинити басейн

Откритият инфинити басейн е мястото, на което всеки би могъл да забрави за забързаното си ежедневие. Това е мястото, където може да се насладите на един зашеметяващ изглед и да се слеете с необятното море и хоризонт… или просто да се отпуснете под открито море.

Басейнът разполага с детска секция, като за удобство на гостите на комплекса са осигурени безплатни шезлонги и чадъри. Предлагат се и кърпи за басейна, които може да се наемат от рецепция.

На територията на басейна не се допускат външни лица, които не са гости на хотела.

ТЕРАСА-БАР

инфинити басейн - Marina City хотел в Балчик

Докато се наслаждавате на слънчевите лъчи край инфинити басейна, можете да се освежите с напитки от тераса-бар, от който се открива невероятна гледка към морето и крайбрежната алея на Балчик.

Барът се намира в непосредствена близост до басейна и предлага богат избор от топли, алкохолни и безалкохолни напитки.

инфинити басейн - Marina City хотел в Балчик